Други благотворителност, Диляна Попова, Ива Механджийска, Никол Станкулова, Светльо Кантарджиев, Фондация Аз съм

Каузите на фондация Аз съм

az-sumСмятам, че част от това да си човешко същество е да си съпричастен със страданията на другите и да се стараеш когато можеш да си им в помощ, и то особено на най-уязвимите – децата, лишени от родителска грижа.  Аз лично правя каквото мога да се включвам в благотворителни инициативи и днес ще ви разкажа за една такава – фондацията „Аз съм“ на модела Ива Механджийска, чиято мисия е да помага на хората в затруднено положение у нас – хора с увреждания и тежки заболявания, деца в домове за сираци.

Хареса ми подкрепата, която бе оказана на Механджийска, когато стана ясно, че желае да се посвети на благотворителността. Много известни личности се включиха на нейна страна и участваха в първата сериозна инициатива на фондацията, а именно коледния търг, целящ да стопли сърцата на дечицата, които няма да я посрещнат в семейна среда.

Никол Станкулова, Диляна Попова, Деси Зидарова, Елеонора Манчева, Александра Феодорова, Деси Банова, както и още десетки дами, работещи в модния и шоубизнеса подкрепиха коледния търг на фондация „Аз съм“, като допринесоха предоставяйки свои ценни предмети за търга, парите от които отидоха за една по-добра и вълшебна Коледа за децата в няколко домове в страната. Събитието бе подкрепено още от Светльо Кантарджиев, актьорът Силвестър Силвестров, фотографът Соломон Франсес и други.

Макар да нямах възможността да взема участие в благотворителния търг по Коледа, аз също подкрепям фондацията и ще правя каквото мога, за да помагам на развитието й занапред. Вярвам, че с толкова представители на модния и шоубизнеса в нея с големи сърца, би успяла да постигне много за хората в неравностойно положение – включете се и вие.

Google+ Comments