Други веган, веган обувки, вегетарианци, катрин зита-джоунс, мода, обувки

Веган обувки? Разбира се

Да си веган означва съвсем съзнателно и умишлено да се откажеш от консумацията на месо и всякакви продукти, които са добити или тествани върху животни. Имено това е и съществената разлика между веганите и вегетарианците. Последните също не включват месо в менюто си, но консумират яйца, рядко риба или понякога мляко.

Сигурно сте забелязали, че веганството набира огромна популярност напоследък. В това няма нищо лошо, защото неговата цел е да предизвика хуманно отношение към животните и осъзната отговорност към природата. Тази философия се възприема все повече от много хора по света, сред които и известни личности. Ето защо не е чудно, че веган тенденцията навлиза и в модата.

Не знам дали сте чули, но известната актриса и съпруга на Майкъл Дъглас – Катрин Зита-Джоунс, пусна на пазара собствена колекция веган обувки. Според нейните думи те са изключително удобни и са толкова компактни, че могат да бъдат сгънати и носени в дамски чанти. Страхотно, нали?

50-годишната Катрин участва лично в рекламната фотосесия на обувките, която е заснета в дома ѝ. Снимките можете да разгледате в профила на звездата в инстаграм, както направих и аз. Четох също и откъде е дошло вдъхновението на Катрин за веган обувките. Тя разказва, че всичко започнало, след като получила болезнена пришка от неудобни обувки. Това я принудило да посети първия магазин, който видяла по път и да си купи удобен чифт. Така се запознала и за първи път с марката Butterfly Twists, с която по-късно предприема съвместна дейност.

Веган обувките на Катрин са подходящи за активните жени. Тези, които са в постоянно движение, които шофират, които предпочитат да ходят пеша и които предпочитат екосъобразното удобство.

Аз лично бих пробвала веган обувките. А вие?

Google+ Comments