Други дрехи, изгодно, комбиниране на дрехи, модни съвети, стилна визия

Стилна визия с ограничен бюджет

Clothes-Pre-SpringВсяка жена иска да е красива. Всяка жена иска да се чувства привлекателна. Мечтаем за гардероб с размерите на отделна стая, а защо не и на цял апартамент. Необходими са ни десетки кутии, в които да прибираме обувките и чантите си на сигурно. Нуждаем се от аксесоари, с които да внасяме свежи и модни акценти в облеклото си. Обновяваме постоянно палитрата си със сенки за очи, оборудваме се със спирала и гланц за устни във всяка от чантите си т.н. и т.н. Излиза ни доста скъпо във финансово отношение, нали?

Позволете ми да дам няколко съвета в тази насока: как с ограничени средства да си осигурим стилна визия?

Първо, избирайте мъдро. Преди да купите нещо, запитайте се как ще го комбинирате. Тези обувки с коя чанта ще носите, тези панталони с какви блузи си подхождат и т.н. Безсмислено е да давате пари за дреха или аксесоар, които няма да носите. И още нещо в тази насока – сигурни ли сте, че вече нямате нещо подобно? Каква е ползата от още един чифт дънки, от още една черна пола, бяла риза или тъмна чанта?

Когато давате парите си за подобряване на гардероба си, уверете се, че наистина го подобрявате. Купувайте неща, които ще комбинирате успешно, а не такива, които стоят добре само на закачалка. Ако се съмнявате в някоя дреха, заложете на „сигурните“ цветове – черно, бяло, сиво, бежово, бурдо, тъмно синьо. Те са винаги комбинативни и стилни.

Използвайте семпла основа, която да разнообразите с интересен аксесоар. Всяка скучна риза, може да бъде преобразена с интересно колие. Всяка обикновена визия може да бъде разчупена с по-различни обувки и чанта.

Каквито и дрехи да си купувате обаче, запомнете, че цената не е строго определяща. Пазарувала съм супер изгодно по разпродажби и съм се сдобивала със страхотни дрехи, които продължавам да нося и до днес.

Google+ Comments