Други 2015/2016, десени, есен зима, мода, модели, цветове

AW 2015/2016

Седмиците на модата са едни от най-вълнуващи в двете световни модни столици Милано и Париж. Коя жена не би желала да присъства на поне едно дефиле в романтичните и красиви градове?

CATWALK-TREND-AW1516Тази година представленията надминаха всички очаквания. Парижката сцена се превърна в произведение на изкуството, а на котешка пътека се изредиха модели облечени в разкошни палта и поли за времето, когато върху покрити с листа улици на големите градове ще се посипват снежинки.

Правят впечатления раираните десени с вертикални или хоризонтални линии, геометрични фигури и вталени в талията модни сюжети. Отново на мода са кожени яки и меки ръкави. Панталоните и полите са с високи талии, а ботушите стигат до под коляното. Сезонът предразполага към съчетание на много тъмни с контрастиращо светли цветове. Най-използвани са нюанси на зелено, червено, бежово и белия цвят. Лъскавите материи също са добре дошли и този сезон, но съчетани с подходяща пухкави манта или болеро от тежко падаща материя.

Очевидно 2016-та ще бъде годината на контрастите, защото започва с едни от най-изящните цветови съчетания, на които сме ставали свидетели. Любопитни сме какво са ни подготвили и родните витрини и с какво ще ни изненадат моловете.

Google+ Comments