Лични pinterest, естетика, здраве, идеи, интереси, по-добър живот, профил, страница

Pinterest вдъхновява за по-добър живот

Имате ли профил в Pinterest?

pinterestПлатформата дава възможност да обменяте снимките, които харесвате, да си правите галерии и да споделяте най-прекрасните от тях. Всичко става като игра – лесно и не толкова ограничаващо, както много други социални мрежи. В Pinterest не е задължително да си създавате някакъв специален профил и да попълвате данни – не и ако целта ви е да разглеждате.

Изберете темите, които ви интересуват и всеки път, когато влезете в сайта автоматично ще ви се зареждат най-новите и вдъхновяващи снимки за нещата, които ви харесват и вълнуват. Без спам, без излишна информация. Всичко е персонализирано, за да прекарвате пълноценно времето си там. А снимките са изцяло подбрани.

Изберете мода и ще виждате най-новото качено или подредено в категории. Ще видите прекрасни предложения за съчетаване на тоалети и подходящите комбинации за различни поводи. Изберете храни и напитки и ще имате хиляди варианти да разнообразите менюто си, да поднесете чудесна трапеза, да украсите вкусотиите, които приготвяте или просто да се харните по-здравословно. Дом, градина, ремонти, домашно майсторство – имате хиляди предложения.

Pinterest вдъхновява за по-добър живот, тъй като ни зарежда с позитивно мислене, показва ни как да придобием естетически поглед върху нещата. Там ще намерим чудесни идеи за спорт, за дестинации за пътуване, ще ни провокира да намерим повече информация за различни артисти, художници и скулптури. Ще опознаем повече градове, храни, питиета, особености.

Pinterest създава поводи за общуване и предполага обръщане към света, за да видите красивите неща около вас, да ги снимате и дори да споделите. А това предполага да гледате повече офлайн, а не да сте съсредоточени онлайн. Отваря погледа ни и ни показва как да мислим асоциативно и най-вече – извън кутията. Защото, благодарение на мрежата можем да видим идеи, които да ни откъснат от стереотипното мислене.

Google+ Comments