Жената не зависи от мъжа до себе си. Това го запомнете, дами, които все още си нямате никого или сте преживели раздяла. В сърцето ви има тежест, смятате, че не можете да се зарадвате на малките неща в ежедневието, смятате, че светът се е продънил и наближава краят. Постоянно имате спомени или пък мечти. Новият обаче не се появява, но и това ще стане, така че не се притеснявайте… Той ви очаква някъде там.

Lonely-girl-on-highwayСамо помнете – животът няма втори дубъл. Така че вие ще трябва да се приспособите колкото се може по-бързо със ситуацията, в която сте, и да продължите съществуването си без него (ако сте пеживели раздяла) или самостоятелно, ако още не сте срещнали човека.

Най-доброто решение е да правите нещата, които ви възхищават и ви харесват. Отделете повече време на любимо хоби. Разполагайте с времето си – четете книги, спортувайте, излизайте с приятелите и колегите си. Пътувайте много и колкото ви душа иска. Пътуването ще ви донесе много емоции, но и ще ви ангажира, така че няма да имате време да се самосъжалявате.

Ако ви е много трудно, сменете обкръжението, града, работата. Заемете се с ново начинание. Ще успеете да съградите нови връзки и познанства и… после ще се случи каквото ви е писано. Най-важното обаче е да се успокоите и да не пришпорвате нещата в живота си. Имайте търпение и птичката на любовта ще кацне на рамото ви.

Знайте, че животът е низ от преживявания и емоции и любовта е само една от тях, но никога не трябва да го обсебва изцяло или да го контролира.

Ако сте сами…
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply