Лични живот, любов, начинание, писано, сами, ситуация

Ако сте сами…

Жената не зависи от мъжа до себе си. Това го запомнете, дами, които все още си нямате никого или сте преживели раздяла. В сърцето ви има тежест, смятате, че не можете да се зарадвате на малките неща в ежедневието, смятате, че светът се е продънил и наближава краят. Постоянно имате спомени или пък мечти. Новият обаче не се появява, но и това ще стане, така че не се притеснявайте… Той ви очаква някъде там.

Lonely-girl-on-highwayСамо помнете – животът няма втори дубъл. Така че вие ще трябва да се приспособите колкото се може по-бързо със ситуацията, в която сте, и да продължите съществуването си без него (ако сте пеживели раздяла) или самостоятелно, ако още не сте срещнали човека.

Най-доброто решение е да правите нещата, които ви възхищават и ви харесват. Отделете повече време на любимо хоби. Разполагайте с времето си – четете книги, спортувайте, излизайте с приятелите и колегите си. Пътувайте много и колкото ви душа иска. Пътуването ще ви донесе много емоции, но и ще ви ангажира, така че няма да имате време да се самосъжалявате.

Ако ви е много трудно, сменете обкръжението, града, работата. Заемете се с ново начинание. Ще успеете да съградите нови връзки и познанства и… после ще се случи каквото ви е писано. Най-важното обаче е да се успокоите и да не пришпорвате нещата в живота си. Имайте търпение и птичката на любовта ще кацне на рамото ви.

Знайте, че животът е низ от преживявания и емоции и любовта е само една от тях, но никога не трябва да го обсебва изцяло или да го контролира.

Google+ Comments