Uncategorized Ибиса, лято, община Пловдив, плажно парти, Пловдив, селски събор, хоро

Парти в храстите

Обожавам лятото, а то вече се настани удобно и ни предоставя обилно количество толина и слънце. Единственото лошо на този сезон е че трябва да се работи. Ако можех цяло лято да си лежа на припек, дори не ми е нужно море, може и басейн. Просто да се наслаждавам на слънцето.

С моята компания често ходим на плажните партита през лятото, изживяването е невероятно. Една от мечтите ми е да посетя някое лудо парти в Ибиса. Е, все още съм далеч от осъществяването на тази мечта. За това пък миналата седмица научихме за едно крайречно парти в Пловдив. Тъй като имам роднини там, а и това е един от любимите ми градове, с компанията решихме да посетим това парти. Решихме, че ще е някъде край обновения булевард, който мога да кажа, че  станал страхотен, но купона се оказа от другия край на реката. Беше обявено, че ще стартира в 18 часа, ние отидохме в 19:30 и имаше няколко човека, решихме, че е много топло и затова още никой не е дошъл. Но уви не беше така. Решихме да се подкрепим с малко храна и да се върнем, когато вече е по-тъмно. Като се върнахме бяха 20 човека. Честно казано, беше пълно разочарование. Като идея и замислъл беше чудесно, но като изпълнение- трагедия. Все пак събитието се състоеше буквално в храсталаците по коритото на реката, мястото бше повече от отчайващо, бяха се опитали да направят светлинно шоу на една стена, но то почти не се виждаше, музиката беше що годе добре, малко по-лежерна отколкото си представях, но… Все пак важна е идеята, мисля, че е излишно да казвам, че не стояхме повече от 30 минути и се прехвърлихме към събора в едно от близките села. Хора, там беше купона. Хората се раздаваха на макс, докато не ги заболят краката от хорото. Беш много забавно. Не бях ходила на селски събор от години и изживяването си струваше. Доста рязка смяна на музикални предпочитания, но все пак сме българи и хорото си е хоро.

Надявам се не особено големия успех на събитието да не откаже община Пловдив от подобни събития, просто може би мястото не беше най-подходящото. А и както казах имам роднини там, те дори не знаеха, че ще се провежда нещо подобно, може би информацията беше оскъдна и малко хора бяха научили. Все пак уикенда в Пловдив както винаги беше приказен.

Google+ Comments