Лични Spice Girls, бял плетен пуловер, Виктория Бекъм, военни униформи, вталени рокли, външни джобове, Дейвид Бекъм, дизайнер, кожени колани, колекция 2015 г., моден дизайнер, модна икона, островърхи обувки, пагони, прецизен силует, пролет 2015 г.

Виктория Бекъм – модна икона и дизайнер

16.Victoria BeckhamДълъг път измина Виктория Бекъм, преминавайки през едно от момичетата в Spice Girls, жената на Дейвид Бекъм, една от най-добре облечените жени в света и стигайки до успешен моден дизайнер. Никога не може да я видиш зле облечена – това просто не е в стила й.

За пролетта на 2015 г. тя ни е приготвила елементи като пагони и външни джобове, което веднага ни кара да си мислим за военните униформи. Кожени колани в контрастни цветове, препасващи палта и якета бяха често явление в колекцията на Виктория. Силуетът е прецизен, но не и твърде строг.

Цветовете варират между бяло, бежово, черно, червено, жълто и розово. В колекцията й присъстваха поли и рокли с всякаква дължина – над и под коляното, до глезена. Голяма впечатление ми направи един бял плетен пуловер с красив детайл от едната страна. Островърхите обувки отново се завърнаха, но Виктория Бекъм вече е наясно с това. Модели на обувки в бяло и леопардово, допълват изящните тоалети.

Безупречният стил на Виктория Бекъм като дизайнер си проличава и от тази пролетна колекция за 2015г. Навремето тя започна с вталени рокли, които се превърнаха в запазената й марка. Те присъстват и в тази селекция. Но Виктория не само е вярна на себе, но и готова да се изкачи едно стъпало по-нагоре с всяко изминало ревю.

Google+ Comments