16.Victoria BeckhamДълъг път измина Виктория Бекъм, преминавайки през едно от момичетата в Spice Girls, жената на Дейвид Бекъм, една от най-добре облечените жени в света и стигайки до успешен моден дизайнер. Никога не може да я видиш зле облечена – това просто не е в стила й.

За пролетта на 2015 г. тя ни е приготвила елементи като пагони и външни джобове, което веднага ни кара да си мислим за военните униформи. Кожени колани в контрастни цветове, препасващи палта и якета бяха често явление в колекцията на Виктория. Силуетът е прецизен, но не и твърде строг.

Цветовете варират между бяло, бежово, черно, червено, жълто и розово. В колекцията й присъстваха поли и рокли с всякаква дължина – над и под коляното, до глезена. Голяма впечатление ми направи един бял плетен пуловер с красив детайл от едната страна. Островърхите обувки отново се завърнаха, но Виктория Бекъм вече е наясно с това. Модели на обувки в бяло и леопардово, допълват изящните тоалети.

Безупречният стил на Виктория Бекъм като дизайнер си проличава и от тази пролетна колекция за 2015г. Навремето тя започна с вталени рокли, които се превърнаха в запазената й марка. Те присъстват и в тази селекция. Но Виктория не само е вярна на себе, но и готова да се изкачи едно стъпало по-нагоре с всяко изминало ревю.

Виктория Бекъм – модна икона и дизайнер
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply