Лични дискотека, домакиня, любов, мъже, песен, Фики

В сърцето домакиня

Миналия вторник излязохме с приятелки на дискотека, да разпуснем малко. Нощното заведение беше претъпкано, а ние красиви. Добре се получи. Започнахме с поп хитовете, след това отидохме на друго място и завършихме вечерта традиционно… с чалга.

housewifeПонеже не съм й голям фен и повечето от песните не ги знам, останах много изненадана от текста на една на сина на Тори Стораро – Фики. Та, питаше момчето лирическата героиня може ли тя да готви добре, да чисти добре, да пере, простира и не знам още какви домакински въпроси го интересуваха. По едно време се обади гласът на Преслава, очевидно героинята, да му отговори, че като го гледа какъв е хубавец, се чуди дали да не ги пропусне тези неща и направо… да му покаже колко добре е изгладила чаршафите в спалнята… така де, сещате се.

Песента си беше закачлива, но повдига редица въпроси. От вторник го подкачам и моя мъж, пускайки му я, дали да му готвя или чистя, или други неща да правя.

Всяка жена преди всичко трябва да е домакиня, според мен. Мъжете са си чисто визуални същества, но ако в продължение на година или две не им е оправено, сготвено и изпрано, ще започнат да хленчат като сприхави старци и ще забравят да забелязват колко красиви гърди имате, или колко невероятно безупречно е лицето ви.

Не случайно има една такава мъдрост “Любовта на мъжа, минава през стомаха”.  И с право. Всяка тигрица в леглото и богиня в огледалото трябва да е и домакиня в сърцето. Най-малкото, за да не може мъжът да се оплаче и след това да може да го омагьоса за доста дълго време. А, да, и да му отмъщава, кагато той я ядосва… Пресолена манджа правили ли сте, момичета? А наказвали ли сте го с нея. Е, опитайте – набързо ще ви оцени и ще започне да ви уважава. 😉

Google+ Comments