Лични Radiant, грим, трайно червило, устни, фокус, червило

На фокус: устните

Преди време беше много модерно да се гримираме по следния начин – подчертаваме силно очите и съвсем леко гланцираме устните. Много жени го правят и днес. Но доколко им отива?

С молив, очна линия или тъмни сенки около очите вие взимате добро решение да поставите акцент на погледа. Все пак очите са прозорец към душата. Но защо не се погрижите и за устните си по същия начин? Много жени не могат да се похвалят с естествено червени устни. Имат бледа кожа и светла коса. Ако обърнат внимание само на клепачите, рискуват да създадат някакъв странен извънземен ефект, при който другата част от лицето им изчезва. Въпреки това го правят, защото е модерно… или практично.

pretty-lipsКогато сме навън често разговаряме с хората, консумираме храни и напитки, целуваме се. Червилото се изтрива и остава само естествената розова линия на контура. Устните се загубват. Те не са вече изкушаващи, не са приветливи, не привличат. Когато общуваме с някого и сме съсредоточени в изказа му, винаги гледаме устата. Когато устните са красиви, думите хипнотизират, мъжете се чувстват омаяни, на събеседниците ви им е приятно да ви слушат. Когато са напукани или почти не се виждат, околните се стремят да се концентрират върху погледа или търсят друг обект.

Затова поддържайте устните си меки, гладки и с няколко тона по-тъмни от кожата на лицето ви. Ако не харесвате гланцове и нямате възможност винаги да си слагате червило, инвестирайте в трайни, неизтриващи се червила. Аз ползвам матово червило на Radiant, което стои на устните ми повече от 8 часа. Независимо дали се храня, или отпивам, то остава. Леко избледнява, но пак запазва пигмента си. Когато искам да го изтрия, ползвам козметика за премахване на грим, защото само напоен с вода тампон не върши работа. Платих малко повече, но съм изключително доволна. Намерете и вие подходящото червило и бъдете богини не само с очите си, но и с цялото си лице.

Google+ Comments