Други 2020, дрехи, комбинации, мода, нюанси, съчетание, Цветове

Цветовите комбинации на 2020 – част 2

Несъмнено важни са кройките и моделите на дрехите, но без цветовете, те са просто… дрехи. Но тази година определено е годината на разнообразието и комбинациите от нюанси. Контрастиращи, допълващи се, нежни, свежи – така може да опишем модните тенденции за 2020 г. Кои обаче са най-актуалните цветове и как да ги съчетаем, прочетете в следващите редове.

Оранжево + цикламено
Тези, които не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието, ще заложат на комбинацията от оранжево и цикламено. Двата неонови цвята се събират заедно, за да създадат много топли, поразителни и стилно изразени линии. Несъмнено най-предпочитаният цвят за тази година ще е оранжевият и това се доказва от колекциите на Marc Jacobs и Prada.

Неоново зелено + бежово
Ако искате да следвате неоновата тенденция, но горната цветова схема изглежда прекалена за вас, то опитайте неутрално бежово със зелено. За предпочитане е флуор зелено, което се отпуска между основните бежови тонове, за да се адаптира към всички стилове, дори и класическите.

Пастелно жълто + сиво
В този случай пастелното жълто осветява до почти бяло светло сиво. Това води до баланс на топли и студени тонове, който да отпразнува пристигането на лятото. Не се притеснявайте от съчетанието на двата цвята, защото те бяха хит на подиумите на Gucci, Celine и Hermès.

Канела + тюркоаз
Кафявото е класика. Но богатият и разкошен канелен нюанс несъмнено е един от любимите на всички. В комбинация с още по-завладяващия тюркоаз се подчертава тенът на лицето и се придава сияйност. Не е случайно, че всички се влюбиха в това комбо в шоуто Helmut Lang.

Лилаво + небесно синьо
Ултравиолетовият пурпур, който триумфира през 2018 г., продължава да се използва от Louis Vuitton и Balmain и тази година. Бъдете сигурни, че този цвят ще продължи да бъде на мода, в случай, че сте си купили дрехи и сте се чудили дали да продължите да ги носите. Съчетанието обаче на лилаво с небесно синьо придава мекота и нежност на цялостната визия.

Кафяво + лавандулово
На теория това са два цвята, които сякаш не си пасват. Но всъщност, те се комбинират перфектно – кафявото придава на лавандуловото повече тежест, и обратното – лавандуловото прави кафявото по-меко, за да се получи деликатен външен вид.

Google+ Comments