Други Лято, мода, пастелни цветове, цветни комбинации, цвят

Цветовите комбинации на 2020 – част 1

Всеки сезон ни изненадва с нови модерни цветове. Предлага ни и много различни и вдъхновяващи начини да комбинираме нюанси, текстури и модели, за които не сме и мислили преди. Но нали именно това е динамиката на облеклото – да създаваме неочаквани миксове. Тази пролет обаче както модният подиум, така и “уличният” стил, бяха завладени от определени цветни комбинации. Ако още не сте ги забелязали или не разполагате с подобни цветове в гардероба си, то е време да се запознаете с победителите за 2020 г.

Червено + оранжево
Имаше време, когато комбинирането на розово с червено ни изглеждаше зверство, но сега се превърна в най-романтичната и повтаряща се комбинация от 2019 г. Ето защо дойде време за иновации и продължаване на тенденцията в превръщането на червеното в универсален цвят. Това лято оранцевото ще се погрижи за него, създавайки комбинация от огън, която вече видяхме и в колекцията на Gucci.

Класическо синьо + бяло
Синьото – Pantone, е официлано цветът на 2020 г. и нямаше как да пропусне да присъства и в модните тенденции. Видяхме го вече в моделите на Salvatore Ferragamo. Интерпретацията на класическото синьо е значително подсилена от ядреното бяло. По този начин се създава моряшки и летен вид, който е много приятен за носене, независимо от стила.

Мента + синьо
Царството на пастелни цветове превзема 2020 г. И то по най-сладкия, нежен и женствен начин, защото е невъзможно да спреш да се любуваш на тази комбинация. Ментовото зелено е и любимо на Виктория Бекъм, която не спира да повтаря, че това е и цветът на лятото.

Зелен каки + черен
Неутралните цветове също запазват своите позиции. И през тази година любителите на „офроуд“ външния вид ще могат да носят зелени камуфлажи дрехи, които обаче, за да придадат колорит, е необходимо да се съчетаят с черно.

Дънково синьо + пастелно жълто
Пастелните цветове се съчетават с всички и не случайно триумфират през цялата година. Впечатление прави комбинация, която е едновременно класическа, но и много цветна. Леко приглушено синьо тип деним в съчетание с жълто прикова погледите на модното изложение на Bottega Veneta. Сега определено може да експериментирате и да изпълните лятото с цвят.

Google+ Comments