Други блестящи, геометрични фигури, летни цветове, маникюр, Нокти, нюд, тенденции, френски маникюр, цвят

Летен маникюр 2020

Изборът на цвят, декорация и форма на ноктите винаги е бил е труден. Затова днес в блога си ви предлагам 5 идеи, които да ви спестят много време и усилия. Трябва да отбележа, че според мен това са и летните тенденции, защото са пълни с цвят, лесно се правят и носят настроение.

Френският цветен маникюр
Забравете всичко, което знаете за класическия френски маникюр, защото това е нещо от миналото. Сега тенденцията диктува този маникюр да бъде подчертан с цветните лакове, за да го направи по-актуален, летен и различен. Може да замените бялото с друг цвят или с комбинация от преливащи или контрастиращи си цветове.

Ноктите „Скитълс“
Сладките вдъхновяват този дъговиден маникюр с цветовете на опаковките на „Скитълс“. Тук не се нуждаете от уменията дори на професионална маникюристна, тъй като се основава на лакирането на всеки един нокът в различен цвят. Тайната е да изберете между 5 и 10 преливащи цвята и да ги комбинирате по подходящ начин.

Свежи нюанси
Топлината навън увеличава наситеността и блясъка на ноктите. Затова ви предлагам да изпробвате маникюр с комбинация от цвят лавандула и розово, който ще бъде като истински цветен букет по ръцете ви, пълен с цвят и искри. За по-екстравагантните препоръчвам червено или коралово, съчетано с цикламено или оранжево.

Нюд нюанси
Тази тенденцията продължава да поддържа високи позиции сред маникюрите. А сега дори още повече, тъй като тенът започва да става все по-златист, а ноктите все повече да се открояват. Ако искате да ги направите още по-блестящи и с по-мек завършек, не забравяйте да ги покриете с лъскав горен слой.

Нокти с геометрични фигури
Това лято те ще имат своя момент, особено за кръговите дизайни. Препоръчвам ви да направите маникюра си в различни нюанси или в монохром, а за цялостния дизайн – изберете го вие.

Google+ Comments