Лични дрехи, облекло, панталон, пола, стил, съчетаване на цветове, фигура

Тайната да изглеждаме добре

Огромна заблуда е, че само хората, които имат пари могат да изглеждат добре и стилно. Това е въпрос на усещане, вкус и малко познания. Даже съм срещала толкова много заможни дами и господа, които от стремежа си да бъдат по-екстравагантни и да покажат богатството си, толкова са прекалили в облеклото си, че дори не намирам думи, с които да опиша начина, по който изглеждат.

На първо място, за да изглеждате винаги стилни и добре е важно да имате наистина реална преценка за това как изглежда вашето тяло – кои са по-проблемните зони и кои по-красивите. Всяка структура на тялото и отделните зони може да бъде подчертана или прикрита с правилния набор от дрехи. Разберете какво ви стои добре и залагайте на него. А за да сте сигурни, че това, което пробвате наистина ви седи добре, вземете с вас някой истински приятел, който ще ви каже директно дали този панталон не подчертава повече от необходимото бедрата ви.

Второ, съчетавайте правилно дрехите. Това е малко по-висш пилотаж, особено за някои хора. Но като всичко останало и това се учи. Със сигурност няма да е добре да сложите официален панталон с джапанки или официална пола с тениска с надпис “The Last Clean T-shurt”.

На трето място нареждам съчетаването на цветовете и съобразяването им с поводите. Това наистина е сложно, защото някои хора просто нямат това цветово усещане, което им говори дали тази комбинация е добре и подходяща или крещи нещо съвсем различно от това, което сте искали да покажете. За тази цел в Интернет може лесно да се намери палитра с комбинациите и правилата за комбинирането на цветовете, което няма да е зле да спазвате, особено при официални поводи, които изискват определено отношение към дрехите.

Спазвайте тези няколко съвета и ще бъдете еталон за стил!

Google+ Comments