Други външен вид, дамски аксесоар, дрескод, лятна визия, мода, мода в офиса, офис мода

Пролетно-лятна мода в офиса

Сега, когато пролетта е вече тук, а лятото наближава, изкушението да носим ефирни и леки дрехи, топове и поли в офиса е голямо. Те не само изглеждат красиво, но и предават малко празничност и добро настроение в забързаното ни ежедневие. Но как да изберем подходящия стил, за да изглеждаме и да се чувстваме добре?

Първо трябва да сме наясно дали във фирмата, в която работим има установен дрескод. Ако отговорът е да, трябва да се придържаме към него. Все пак може да вкараме малко креативност с няколко летни аксесоари под формата на бижута, чанта или по-летни сандали.

Ако не се изисква дрескод, тогава може да оставим модното си вдъхновение да се развихри. Трябва обаче да се спазва едно важно правило. И то е да не показваме твърде много плът. Препоръчително да е избягваме твърде къси поли или пък прекалено изрязани деколтета.

Трябва да знаем също, че добре поддържаният външен вид е половината път от успеха. Детайлите във визията ни също са от значение, затова трябва да заложим на перфектен маникюр и педикюр, гладка кожа, чиста коса.

Дори да ни изглежда изкушаващо, твърде ярките пролетни цветове нямат място на лицето ни. За офиса е подходящ фин, деликатен грим, който може да поставяме целогодишно. В зависимост от личните предпочитания и дрескода в офиса, яркото червило е достатъчно, за да внесе свежест на лицето и да загатне за лятна визия.

Google+ Comments