Други Little Mix, Великобритания, видео, момичешка банда, спечелили, финал, Х Factor 2011, Х фактор

Първата момичешка група, спечелила “X Фактор”

Музикалното шоу “Х фактор” печели все повече и повече популярност на територията на Балканите. След няколко изключително успешни сезона, тази есен отново стотици хиляди зрители у нас ще следят поредното издание на предаването. За младите ще бъде даже доста по-интересно, заради присъствието на Криско в журито, заедно с Люси, Саня и Маги.

Според регламента избраните от екипа професионалисти и експерти, притежаващи Х факторът – комбинация от талант, артистичност, сценично поведение, харизма и т.н., ще бъдат разпределени в четири групи. Всеки от журито ще бъде ментор, съответно на момчета, момичета, групи и изпълнители на възраст над 25 години.

Изключително интересно протича предаването във Великобритания през 2011 година. Тогава за първи път дамска формация  печели музикалния формат. Четирите момичета – Пери, Лий-Ан, Джеси и Джейд, се явяват на кастингите самостоятелно. Журито обаче решава да ги свърже в момичешка банда и за изненада на всички те не само се сработват изключително бързо, но и завързват приятелство. Пътят им през “Х фактор” е дълъг, но с много труд те печелят безусловната подкрепа на тинейджърите и успяват да победят. И нищо чудно – сами те са родени 91, 92 и 93 година. Стремят се към ученическата и студентската публика. За тях казват, че са естествени, не са главозамаяни от славата, а напротив – скромни и не могат да скрият вълнението си от всичко, което им се случва. Дълго време дори не могат да повярват, че са част от шоуто и репетират 24/7, за да оправдаят присъствието си. Всичко това ги прави очарователни и по-близки до младежта.  Предлагам ви изпълнението им от самия финал и песен от 2015 година. Други техни сингъли са “Get Weird”, “DNA”, “Salute” – който от вас желае, нека ги потърси. Изпълнението им за финала не е точно най-добро им, според мен, но едно от най-зрелищните. Разбира се, не може британският “Х фактор” като сцена и шоу да се сравнява с българския, но пък таланта на човека – да. У дома ние също си имаме забележителни таланти.

Google+ Comments