Други дамски обувки, обувки платформа, обувки пролет-лято, тенденции обувки 2013

Обувките през пролетта

shoesПословична е любовта на жените към обувките: никога не ни стигат и винаги копнеем за още, и още. То е като страстта на мъжете по колите: винаги искат по-по-най новия модел на еди-коя си марка.

Аз съм направо луда по обувките – за мен те са начин да подчертая индивидуалността си, да бъда различна, да се извися 15 см над другите (шегувам се, разбира се 🙂 ) Всеки сезон си купувам актуалните модели, като естествено ги съобразявам със собствения си стил и вкус.

Ето защо тази година изпитах затрунение при избора на спортни обувки. Ами те всичките кецове на платформа ги качили! Не я разбирам тази тенденция: обувката е или спортна, или висока, не може и двете, нелепо е. Тя затова е спортна, за да е удобна, а не пак да те качва на см и да отича вените.

В крайна степен, поръчах си от известен английски сайт за спортни стоки най-прости и обикновени маратонки. Така ще разполагам с удобни и практични чепици. Взех си и обувки на ток, които пък да разкарам гордо, когато поводът и настроението го изискват. 🙂

Google+ Comments