Лични индивидуална визия, летни обувки, мода, обувки, платформи, сандали

Обувки с платформи

Summer-women-s-shoes-fashion-platform-open-toe-high-heeled-shoes-sandals-color-block-platform-wedgesПредишният път ви споменах за любовта ми към летните роклички. Онези ефирни и леки дрешки, които ни правят красиви и неустоими.

И въпреки че те си отиват с всякакви обувки от кецове до летни ботуши, аз най-много обичам да ги нося със сандали. Разбираемо е за сезона на лятото, нали? Да носиш сандали? Да, но има още едно уточнение, говоря за сандали с платформи. Харесвам ги, защото са малко по-груби заради голямата си подметка, а така се получава една от любимите ми стилни комбинации: hard & soft. В модата си има цяло такова течение, основано на тази комбинация. Има дизайнери дори, които работят с материали като цветя или метал. Е, аз не си падам по прекалено грубите неща, затова се спирам на обувките с платформи, а не на рокерските кубинки с шипове и огромни грайфери.

Сандалите с платформи между другото имат едно голямо предимство: страшно са удобни. Понеже платформите означават равни със земята подметки, значително се намаля шансът да стъпите накриво и да си изкълчете глезен.  Нямате точкета, които да внимавате да не изтъркате, да мушнете случайно между плочките на тротоара, да се счупи и т.н. Ситуациите са ви познати, предполагам. При платформите е толкова по-удобно да си здрави стъпила на земята, а кракът изглежда все така добре, не губи от дължината си и придава на всяка жена индивидуална визия.

Какво повече да кажа? Обичам тези обувки…

Google+ Comments