Други женски аксесоар, изкушение, мода, найлонови чорапи, чорапогащник

Найлоновите чорапи – прозрачно изкушение (част 2)

Здравейте, приятели! В предишния си материал за блога ми започнах темата за прозрачното изкушение – найлоновите чорапи. Вдъхновена от историята им, споделих с вас няколко нтересни, според мен, факти, свързани с тях. Днес продължавам темата с по-общи неща. Ще се радвам да споделите и вашето мнение – харесвате ли ги, кога ги носите – в ежедневието си или за специални поводи.

Знаем, че днес прозрачните чорапи са част от ежедневието ни, а асортиментът им доста разнообразен, също като цената им. Разбира се, днешните модели се отличават по материя и вид от първоначалните. Сега са много по-удобни, красиви и фини. Най-често са изработени от синтетика, а най-добрите модели от полиестер, памук или полиамид. Цената пък се определя от наличието на ликрата – с други думи колкото повече има в състава им, толкова по-скъпи са.

Същото важи и за чорапогащниците, които, по мое виждане, са завзели вниманието и понастоящем са хем моден аксесоар, хем необходимост. Защитават ни от студа, оформят силуета и са наистина красиви, пък и не се налага да се носят с колан или жартиери.

Дали предпочитате ретро найлонови чорапи, съвремени модели или чорапогащници, трябва да знаете, че при правилна употреба, можете да ги запазите за дълго време.

Например трябва да ги перете на ръка, без да използвате силни или избелващи препарати. Също не е добре да се сушат върху отоплителни уреди, а преди да ги обуете, се уверете, че нямате бижута по ръцете си, с които да ги разкъсате.

И не на последно място – не забравяйте, че този женски аксесоар е в състояние да изкуши и съблазни с лекота силния пол.

Google+ Comments