Други актьор, мода, музикант, оскари, популярни личности, режисьор, сценарист, червеният килим

Най-добре изглеждащите хора на червения килим

И да си поканен на церемонията по връчването на Оскарите не е лесна работа. Обикновено тези хора са рекламни лица на дизайнери, бижутери, производители на обувки, гримьори, стилисти на коси и всички онези хора, които стоят зад една съвършена визия на известната личност, която се разхожда по Червения килим. За тях е важно, когато журналистите и репортерите ги спрат с въпросите си за техните професионални постижения през годината и очакванията им за съответните награди, плавно да вмъкнат в разговора и да отбележат с дрехи на кой дизайнер са облечени и кой бижутер се е погрижил за аксесоарите.

Доста досадно според мен, но като цяло част от основните задължения на популярните личности. Те са хора, които са известни, благодарение на своята професия като актьори, музиканти, режисьори и сценаристи. Дали обичат да са в светлините на прожекторите – най-вероятно да. Дали обичат постоянно да са в обективите на таблоидете – най-вероятно не. Но това са рисковете на професията, която са избрали.

Във видеото, което ви споделям, ви предлагам да видите най-красивите и стилни тоалети, които тази година бяха облечени и представени на Червения килим:

Google+ Comments