Други Dolce and Gabbana, Dolce&Gabbana, Бианка Балти, Дейвид Ганди, модели, модни лица, реклама

Моделите на Dolce&Gabbana

Това са десетки мъже и жени, които дефилират, снимат се за модните каталози и представят голямата компания по приеми и други събития. Но само двама успяват да направят толкова ярко впечатление, че да станат световно известни и водещо мъжко и женско лице на модния гигант.  Вие ги познавате от постери и плакати. Представям ви неотразимия Дейвид Ганди, за когото даже бяха тръгнали слухове, че ще бъде следващият Джеймс Бонд, и прелестната Бианка Балти, за която с право твърдят, че ще бъде следващата Моника Белучи.

Сама Белучи е запазена марка на Dolce and Gabbana от край време. Талантливата актриса изумява всички с царствената си красота, макар и отдавна прехвърлила 40. Същият типаж, 27-годишната Бианка вече е водещ модел в женската серия – от бельо до бижута и парфюми.

david-gandy-bianca-baltiПрез 2006 г. пропълзяват слухове за двамата и не случайно. Дейвид Ганди, с неговата първична мъжка красота, и Бинака Балти, с елегнтност и сладко излъчване, са идеалните партньори пред камерата и след няколко рекламни клипа успяват да взривят публиката. Dolce and Gabbana отдавна залагат на химията, на сексуалното привличане, което изглежда се долавя между двамата. За нещастие на техните почитатели обаче, супер моделите не са нищо повече от приятели и колеги. И двамата имат различни връзки, като за Дейвид се твърди, че е много претенциозен. В едно свое интервю Ганди признава, че е педантичен и голям перфекционист. Изисква от половинката си ум, тъй като самият той освен модел вписва няколко рубрики в различни британски издания – за лайфстайл, автомобили и мода, да е подредена, да има много умения и разностранни интереси.

Е, желая му успех в търсенето, но и да не спира да ни радва със секси излъчването си.

 

Google+ Comments