Други бижута, видове бижута, мода, характер, характер според бижутата

Какво разкриват бижутата ви за вас?

Бижутата са не само идеални за завършване на визията по атрактивен начин, но и казват нещо за личността на своя притежател. Намерих интересна информация по темата, която споделям с вас. Прочетете я и открийте своя тип.

Филигранни златни бижута – деликатните
Харесвате фини бижута с благороден златен блясък, които вървят с много стилове и подхождат на много визии. Когато става въпрос за бижута, вие също следвате кредото, че по-малкото е повече. Естествената красота е особено подчертана от сдържания избор на бижута и показва чувствителна личност, честен характер и спокойствие.

Скални бижута – приключенските
Небрежни, спортни и подходящи за ежедневна употреба – това е вашият предпочитан модел на аксесоари, когато става въпрос за бижута. Малко или никакво украсяване с камъни, малко декорация. Това предполага, че сте земен човек с щастлив, спокоен начин на живот. Освен това обичате да пътувате, интересувате се от околната среда и сте отворени към чужди страни, култури и хора.

Тренд бижута – креативните
Вашата страст са най-новите тенденции. Обичате да комбинирате и да използвате бижутата си, за да създавате модерни стилове, към които се обръщат други модни почитатели. Този стил често се среща при много дълбоки, креативни и емпатични хора.

Google+ Comments