Лични август, изглед към морето, море, почивка, Работа

С изглед към морето…

1 -ви август. Не знам дали има по-приятен начин да посрещнеш деня от това да си на прекрасния последен етаж на хотел с изглед към морето. Виждаш как морето проблясва под лъчите на слънцето, чуваш крясъците на морските птици, усещаш прохладата на бриза, а в ръцете ти чаша горещо ароматно кафе. Не бързаш за никъде, не искаш да ставаш рано, защото знаеш, че морето ще е там и следващите 24 часа, и по-следващите… и по-по-следващите. На пълен работен ден… че и нощ.

Да не ходим на плажа по обед? А и кой е казал, че десет и половина е обед. Пък и си под чадър и като ти стане горещо просто се преместваш за по една мента със спрайт в близкия плажен бар и денят продължава в пълно блаженство.

Днес се чувствам добре. Имах нужда от почивка, защото бях насъбрала много умора. Редовно не можех да спя, защото мислех за работата постоянно. Само да вметна, че работата в света на модата може да бъде страшно тежка. Постоянно разговаряш с клиенти, избираш снимки за следващия брой на модните списания като внимаваш да не се препокриват, съчетаваш дрехи, имаш обаждания, създаваш таблици с бюджети за изпълнение, уреждаш срещи с мениджъри на различно ниво, уреждаш рекламите по Моловете и по телевизията. Винаги мислиш с един месец напред.

Така че почивката е много дългоочаквана и желана. И сега й се наслаждавам с такава сила, че направо съм пуснала на турбо скорост.

Google+ Comments