Други Viano, индивидуален подарък, онлайн бижутерия, подарък за жена, подарък за Коледа, подарък за Нова година, сребърни талисмани, сребърно бижу

Причини да подарим бижута Viano за Коледа и Нова година

Декември наистина е най-вълшебното време от годината. Ние сякаш се преобразяваме, ежедневните ни проблеми остават на заден план и всичко, което искаме, е да бъдем с близките си хора, да им покажем, че ги обичаме и ценим. А какъв по-подходящ подарък за тях от този, който символичен, практичен и остава вечен във времето. Сещате ли за какво говоря? Бижута. Аз лично предпочитам сребърните, които закупих от онлайн бижутерия Viano. И в следващите редове ще ви изясня причините си за моя избор.

Първо, бижутата носят символика, предизвикват емоция и са чудесен индивидуален подарък. Тези от Viano са с печат 925 и към всеки продукт – талисман, гривна, синджир или обеци – има описание със значението на бижуто. Аз вярвам, че когато ги купуваме с желание и мисъл за любимия човек, ги зареждаме допълнително с положителна енергия, която нашите близки усещат и носят, заедно с бижуто си всекидневно. Така ние им оставяме по частица от себе си, която им дарява любов и нежна грижа. Ето затова жестът струва много повече от самия подарък.

Освен това, бижутата могат да направят силно впечатление не само с вида си, а и със символиката, която носят. Например, ако искам да пожелая късмет на някого, ще избера от каталога на Vianо калинка, а ако искам да пожелая дълголетие и хармония, бих взела талисман с Дървото на живота.

Както вече споменах, бижутата са чудесен индивидуален подарък за всеки, тъй като, познавайки човека, ще знаете какво би му допаднало. Например за притежателите на домашни любимци – може да се изберат символични талисмани или обеци с кученца, котенца или други животинки. Съчетани с колие или гривна, ще докоснат всеки и ще озарят деня му. А и емоцията от разопаковането на изненадата и осмислянето какво е получено, се помнят за цял живот.

Свен това, бижутата са вечни. Те не остаряват във времето и са нещо непреходно, което може да бъде предавано от поколение на поколение и да се превърне в семейна ценност.

От своя страна, среброто като елемент, също носи своето значение. То е символ на чистотата и божественото. Може да бъде съчетано с различни стилове, пасва на всички дрехи и се носи за всякакви поводи. Затова моят съвет е, ако още не сте избрали подаръци за близките си за Коледа, Нова година или друг личен повод, прочетете моите предложения и тази година им подарете емоция под формата на сребърно бижу.

Google+ Comments