Лични високи токчета, обувки, очукани обувки, павета, пеша

Павета и токчета

10186814425_f2ec2dcdf3Кошмарът на любимите ми обувки, а оттам и мой личен е да се озова с любимите си високи и елегантни токчета на улица с павета и неравности… истински ужас!

Нали знаете как мъжете например се грижат за колите си, ядосват се, когато минат през някоя дупка,  и знаят колко пагубни може да се окажат неравностите по пътищата.

Е, аз се чувствам по много сходен начин, когато става дума за обувките ми. Паветата, калдъръмите, камъните, разместените плочки, неравният тротоар и т.н. се оказват повече от пагубни за високите ми токчета.

Не говоря, че се увеличава шансът да стъпя някъде накриво, да се спъна или да се подхлъзна и следователно да се ударя лошо. Това е на една страна. В момента говоря за това, че подобно на автомобилните гуми, които се износват по-лесно на лош асфалт, така и обувките ни се износват по-бързо в подобни ситуации. Подметките се износват, капачките на токчетата се изтърват, а да споменавам ли ужаса, ако случайно ги очукате в някой по-изпъкнал камък… Имала съм такива ситуации и винаги съм се чувствала много зле след това.

Затова бъдете внимателни, дами. Така ще си спестите мъката по любимите обувки и евентуална травма на глезена.

Google+ Comments