Други Бекъм, Бийбър, Боудуин, дете, известни родители, Клумб, непо бейни, Робъртс

Кои са непо бейби

Темата за непо бейби е доста нашумяла. Това да са децата на известните, които също са известни с помощта на родителите си. Направих кратко проучване за себе си кои са непо бейни и реших да го споделя с вас. То е за това кои са едни от най-известните непо бейби и как се възприемат в света.

Класацията ми започва и с една известна дама, която дори е горда, че е дете не на звезда, а на звездно семейство. Това е Хейли Бийбър, която е дъщеря на Стивън Болдуин. Известната актьорска фамилия донася слава и на Хейли. Тя излиза с доста популярни деца и това я прави още по-хай. Пикът на успеха й е бракът с Джъстин Бийбър и издаването на собствена линия козметика. За това, че е непо бейби и има финансовата и обществената подкрепа на семейството си, тя дори излиза с тениска с надпис.

Следващо известно лице е Ема Робъртс. Тя е дъщеря на братът на Джулия Робъртс, който се изявява като актьор и режисьор. Ема участва също в доста филми и повечето тийнейджърски, тъй като самата й визия е крехка и подхожда. Някои хора много харесват актьорските й качества, а други казват, че е само защото с връзки си е уредила ролите. Лично аз я харесвам.

Още едно име на непо бейби е на Бруклин Бекъм. Тук не включвам другите деца от клана на Виктория и Дейвид Бекъм, защото все още не са съвсем кариерно ориентирани. Бруклин не се занимава с някои е поприщата на известните си родители, а се насочи към свое – готвенето. Създава разни кулинарни предавания, но според мен е много посредствено и е интересен, само защото е син на Бекъм.

В списъка си добавям още и Лени Клумб, която е дъщеря на Хайди Клумб. Точно по стъпките на майката супермодел и щерката започва да дефилира по модни подиуми и дори прави дрехи в колаборации с известни брандове. Според мен Лени е сладка, но определено няма харизмата на топмодел, дори й липсва физическа височина. Като дизайнер има попадения, но има и какво да учи. Така че подкрепата на майката тук доста се е усетила.

Google+ Comments