Други актриса, Деп, деца, известни, Колинс, Кравиц, Непо бейби, родители

Още непо бейби

Интересът към непо бейби от ваша страна доста ме изненада и затова продължавам темата с втори текст в блога, уоу. Явно историите от джензи предизвикват любопитството ви и трябва да наблегна на тях.

А сега по същество, ето и още едно непо бейби. Това е Лили Колинс. Тя е дъщеря на един невероятен певец – Фил Колинс. Въпреки че двамата имат период, в който не са особено близки и не комуникират, все пак известната фамилия отваря врати. Лили е актриса и притежава доста специфична красота, която се запомня. Това я прави привлекателна и взима доста главни роли като „Емили в Париж“, „С любов, Роузи“ и „Огледалце, огледалце“. Моето мнение е, че се справя добре като актриса, но не е надарена с проницателен талант.

Няма как да не пиша и за Зоу Кравиц, която споменах в първия текст. Тя е дете на Лени Кравиц и актрисата Лиса Бонет. И двамата са доста популярни и то не само в Щатите. Дъщеря им, която е пълно копие на майката, се изявява като актриса. Но за съжаление, не мога да се сетя за нито една голяма роля. Може би само на жената-котка. Явно това е достатъчно да се появи на Мет Гала и къде ли още не. А може би и да се среща с Чайнинг Тейтъм.

Продължавам класацията с още едно непо бейби, което е абсолютен христоматиен пример. Това е Лили-Роуз Деп, която е създадена от Джони Деп и Ванеса Паради. Лили е много нежно създание, което се опита да блесне с ролята си в скандалния сериал „Идолът“. Там ролята й беше на разхайтена поп звезда, която не знае къде се намира. Според мен и личният й живот е някаква такава каша и това, че не продължиха сериалът е в резултат на неуспеха й. Мога само да пожелая на госпожица Деп да намери истинското си поприще.

Е, скъпи мои, това е от мен. Има още много примери за непо бйби, но ако трябва да ги описвам, ще ми отнеме години. Ако имате интерес – удължете списъка ми с лично търсене.

Google+ Comments