Лични грижа за себе си, естествена, красота, тайните на красотата

Какво е нужно, за да блестиш?

girl-secrets_321852Всяка жена иска да блести. Има ли някоя от нас, която не би желала да бъде център на вниманието? Стараем се да сме в крак с модата, оформяме си прическите ежедневно, гримираме си, спортуваме, храним се правилно и т.н. В не един или два случая се лишаваме от удоволствията в живота. Подбутваме настрани шоколадовата торта и вперваме поглед в броколите и марулята.

А знаете ли, дами, колко малко е нужно, за да заблестите понякога? Нужно е да сте щастливи, да се радвате на това, което правите и което имате. Удовлетворението може да ви накара да излъчвате позитивизъм, любовта може буквално да ви накара да летите и да ви подмлади.

Да изглеждате добре е въпрос и на вътрешна хармония, не само на кремове за лице и ежедневно почистваме на порите. Знаем, че външният вид често е резултат от процесите, които протичат в тялото ни. Меланинът и пектинът спомагат за здравия вид на кожата, ендрофинът ни кара като цяло да се чувстваме по-щастливи. Вътрешната красота е и външна красота.

Какво се опитвам да кажа? Не спирайте да се грижите за себе си. Яжте правилно, спортувайте, използвайте подходяща козметика и т.н. Запомнете обаче, че винаги трябва да има хармония между вътрешната грижа и външната грижа. Само така ще заблестите наистина.

Google+ Comments