Други баланс, деца, екшън, завист, злоба, любов, Петко, разбирателство, семейство, Яна

Една любов от приказките Яна и Петко Димитрови

Любовта им започва в риалитито Денцинг Старс и като по филмите няколко месеца по-късно се женят. В момента са щастливи и имат две прекрасни деца. Въпреки огромната завист и злоба, която се изсипва срещу тях, те се обичат и изглеждат изключително спокойни и щастливи заедно.

Отстрани хората виждат само снимките от хубави дестинации, но никой не знае колко труд те хвърлят в ежедневието си, за да си позволят всичко това. Яна успява да се грижи, както с домакинските грижи, децата и с работата. Когато я попитат как се справя с всичко, тя казва – просто постоянно сме в екшън. Петко пък казва, че нещото, което най-много му липсва е сънят и иска да спи непрестанно поне една седмица. За да успеят да си дадат тази необходима почивка, те са взели единодушното решение да участват във Вип Брадър. Както казват те са едно цяло така, че просто искат да отделят малко повече време за себе си.

Те станаха изключително обсъждана двойка, заради това, че Яна се раздели с Орлин Павлов, а Петко преди това има дете от Мария Игнатова, но са доказателство, че когато любовта царува ще имат възможност за разбирателство и баланс.

Във визитката си за риалитито Петко споделя, че „ Да се грижиш за забавлението на хората не е много забавно, а Яна, че е време за сън, защото в реалния живот много им липсва.

Вие харесвате ли ги?

Google+ Comments