Uncategorized дрехи, жена, маникюр, пари, солариум, фризьор

Цената на поддръжката на една добре изглеждаща жена

Не е лесно да изглеждаш добре, каквото и да си говорим, дори естествената красота се нуждае от грижи. Сега ще дам една справка на всички, които се чудят колко точно струва да изглеждаш добре на месец. Започвам със списъка.

Фризьор – изсушаване 30лв. Ако искате през целия месец косата ви да е в перфектен вид това означава, че ви е необходимо минимум 2 пъти седмично, което означава 60лв на седмица. За целия месец сумата става 240лв.

Ако искате да поддържате перфектен тен цената на едно посещение е 30лв, с включен крем против изсушаване на кожата, или бронзант. Това прави още 240лв месечно. Само за солариум и фризьор сумата стана 480лв.

Маникюр един път в месеца 30лв, педикюр 60 лв. Боядисване на косата 80лв. Ако не се радвате на красива и гъста коса, ще е необходимо да си закупите треси, които струват 2000лв, еднократно.

Кола маска още 120лв на месец. Козметик за почистване на лице още 60лв. Друго много важно условие за отличната визия са дрехите. За да впечатляваш с уникално облекло по-често е необходимо да си купуваш дрехи и обувки са минимум 500лв на месец.

Ако миглите не са ти достатъчно дълги и искаш да ги удължиш още 60лв на месец.

Сумата стана доста голяма около 3 220лв. Ако продължа да изреждам мисля, че няма да повярвате..

Сега разбирате ли колко много трябва да работи една жена, за да си позволява тези съвсем обикновени глезотийки. Много, дори прекалено много.

А ти колко пари можеш да отделяш на месец за поддръжка на външния си вид? 😊

Google+ Comments