Други българско семейство, видеа, известни личности, Наум Шопов, Откраднат живот, Теа Минкова

Теа Минкова и Наум Шопов новини

Една от любимите ми звездни двойки са Теа Минкова и Наум Шопов. Наум Шопов е млад български актьор, който стана известен покрай участието си в нашумелият български сериал „Откраднат живот“.

Въпреки че доби огромна слава, младият актьор остана заедно с дългогодишната си приятелка Теа и не се изкуши от хилядите си фенки. Освен това, чрез профила си в Инстаграм, той успя да помогне на своята любима да придобие известност. Така заедно започнаха да се занимават с влогърство. Това, което ми прави много добро впечатление е, че не го правят просто „ей така“, защото техниката, с която заснемат видеата си е професионална и постоянно показват новите си оборудвания. Всъщност в своите клипове, те не споделят нищо необикновено, а по-скоро разказват за ежедневните си дейности и хобита. Това много ми допада, защото са абсолютно естествени и вдъхват позитивизъм и добро настроение, дори в най-обикновените делнични дни.

Най-голямата новина в момента е, че очакват бебенце. Наскоро споделиха пола – ще бъде момиченце. И двамата са много щастливи от този факт. Пожелавам им всичко да премине благополучно и да продължават да ни зареждат с прекрасната си енергия. Страхотно младо българско семейство.

Google+ Comments