Лични аромат, женска мания, парфюм, подарък, ухание

Любимият ми аромат е…

cheap-perfume-3Знам, че според мъжете най-голямата слабост на жените са обувките, чантите и дрехите. Може и така да е, но аз имам още един “малък” порок – парфюмите.

Имам си няколко любими аромата, които толкова много обичам, че мога да изпадна в истерия, ако изведнъж всички те свършат. Не излизам от вкъщи без да се напръскам с няколко капки, които да ми предадат прелестен аромат за целия ден.

Обожавам екстракта от ванилия между другото. Почти винаги си купувам и лосион за тяло, в който поне една от съставките да е на ванилия. Една приятелка пък много си беше харесала парфюм с екстракт от зелен чай. Друга винаги си взима силни и тежки аромати, които не са по мой вкус, но какво пък…  Всяка от нас има своята слабост и иска да ухае приятно (по своите стандарти).

В тази връзка, имам една препоръка към мъжете. Важно е да знаете кой е любимият парфюм на вашето момиче. Така винаги ще имате една резервна идея за подарък, когато ситуацията е напечена и имате нужда от спешно решение… например за рождения й ден, за Коледа, за годишнината, Св. Валентин, 8-и март или каквото там е наред.

Google+ Comments