Други взаимоотношения, връзки, идеали, качесства, перфектния мъж, фалшив образ

Фалшиви идеали

Много жени си мечтаят за перфектния мъж. Визуализирали са го в съзнанието си или пък са избрали за негов прототип някой герой от мини сериал. Това, разбира се, е много подвеждащо, защото по този начин лесно могат да бъдат подведени и наранени.

На пръв поглед, и особено в ранните етапи на връзката, много мъже покриват всички или поне много от характеристиките на перфектния мъж и точно отговарят на описанието на вашия мечтан мъж. Но често, някои от тях се оказват такива, каквито са в действителност след кратко време. Или както разговорно казваме – показват си рогата. Ето защо трябва да бъдете внимателни и да обръщате голямо внимание на това, на кого имате доверие и кого сте допуснали в живота си.

Освен това, такива мъже са обиграни и често знаят как точно да действат, за да ви се харесат. Някои от тези типове, от които трябва да се пазите, включват нарцисите. Този тип мъже принадлежат само на себе си и не обръщат внимание на вашите нужди, дори ако първоначално не е било така. За съжаление, на тях им липсва пълна съпричастност. Особено несигурните жени често страдат от такива отношения и по този начин самочувствието им спада допълнително.

Доминиращите мъже също обръщат малко внимание на чувствата и нуждите на жените. Ето защо жените трябва сами да решат кои качества са важни за тях и какво ценят. Преди всичко, дами, не трябва да си позволявате да бъдете заслепявани от идеалите, които имате за перфектния мъж, защото често те се оказват фалшиви.

Google+ Comments